Project Overview

A soaring double height ceiling, period moulding and polished Baltic pine floorboards transitioning into Italian terrazzo floors creates an impactful first impression from the entrance hall through a bespoke steel glazed door and into the open plan kitchen dining and living room overlooking the landscaped courtyard. Bathed in natural light, this expansive open plan features a marble clad floating island bench with LED lighting a state of the art kitchen appointed with Smeg appliances and long marble bench tops with integrated appliances. A sensational extension of the living spaces, the southern garden includes a paved entertaining terrace and off street parking via auto gates and a rear lane. The beautiful main bedroom features a designer en-suite and built in robes while two additional double bedrooms with built in robes are located on the ground floor with a separate living space / retreat is on the first floor.

Project Gallery